Hvad siger kunderne?

Troels Øhman København N

Da vi skulle bygge ud i kolonihaven havde vi nogle lidt vilde ideer i håb om at kunne få hele familien på 5 til at være der. Vi fik hjælp fra vores første skitser med hvad der kunne lade gøre og hvordan det kunne gøres. Huset blev lige som vi havde drømt om og minder ikke om noget andet vi ellers har set. Vi fik hjælp til det vi ikke selv kunne og lavede selv resten. Vi fik også brugt nogle gamle staldvinduer som vi rigtig gerne ville have ind. 

Tusind tak for det!

Familien Gormsen, Skovlunde

Vi fik bygget vores hus helt fra grunden og er idag super glade for resultatet. Vi fik en arkitekt fra vores vennekreds til at tegne det og Grevesnedkeren og arkitekten arbejdede rigtig godt sammen og vi fik vores hus lige som vi havde drømt om. Jess fra Grevesnedkeren er oven i hatten en super flink fyr som gerne strækker sig lidt ekstra, for at gøre os besværlige kunder glade. 

Mie Skovsted, Solrød

Vi var SÅ nervøse for hvordan det ville blive med det nye køkken. Vi skulle have revet 2 vægge ned og skabt et åbent køkken alrum. Vi tog afsted på ferie og kom hjem til Danmarks flotteste køkken! ... og Grevesnedkeren havde tilmed støvsuget efter sig. Vores køkken er nu det rum vi bruger aller mest. Både når vi har gæster og når det bare er familien. Grevesnedkeren får mine bedste anbefalinger. 

Webmaster

OH MAN Productions

Speed drawing film & Illustrationer