Døre & Vinduer

Vi er yderst erfarne med levering og montering af vinduer og døre. Så når du skal have skiftet de gamle ud eller bygger hus fra bunden kan du trygt betro os arbejdet

Skråvinduer Grevesnedkeren
Blomst i vindue
Skå vinduer

Hvadenten du har fundet nogle nye energibesparende klasse A elementer eller det drejer sig om et flot gammelt staldvindue, kan Grevesnedkeren hjælpe dig. Vi vil selvfølgelig meget gerne give dig gode råd inden vi går igang, men ellers er det helt op til dig hvad du ønsker. 

Der er rigtig mange penge at spare på varmeregningen ved udskriftning af de gamle vinduer til nye termoruder. Vi har nogle gode aftaler der gør det muligt at levere til fordelagtige priser. 

 

Har du et flot gammelt vindue som du ønsker monteret kan vi også det. Her kan man lave en forsatsramme, som vi monterer på indersiden i de helt samme mål og dermed holde på varmen. Herved vil vinduet fungere på samme måde som et termovindue.

 

Et godt sted at finde specielle gamle vinduer kan være at kigge på dba.dk eller f.eks. Genbyg på Amager eller i Den Grønne hal på Christiania.  

 

 

Vil du sikre dig at kvaliteten af arbejdet er top? 
Kontakt os, så taler vi om hvad vi kan gøre for dig

Webmaster

OH MAN Productions

Speed drawing film & Illustrationer